ms.detector.media
Валерія Буняк
20.02.2023 17:15
«Укрпошта» випустить нову марку ПТН ПНХ до річниці повномасштабного російського вторгнення в Україну
«Укрпошта» випустить нову марку ПТН ПНХ до річниці повномасштабного російського вторгнення в Україну
Автори зобразили на марці арт художника Бенксі з хлопцем, що кидає на підлогу чоловіка, схожого на Путіна.

«Укрпошта» запустить у продаж нову марку ПТН ПНХ до річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про це написав генеральний директор Ігор Смілянський у телеграмі.

«Завтра Путін звернеться з "посланием" до злочинного російського парламенту, тож ми вирішили послати його вже сьогодні і відкрити передзамовлення на цю марку, яку введемо в обіг 24 лютого», — йдеться в повідомленні. 

За словами Смілянського, передати настрій цієї дати було непросто, однак авторам вдалося це зробити з артом художника Бенксі, який він залишив на руїнах будівлі у Бородянці.

«І майбутнє — в особі хлопчика, обов’язково переможе минуле, яке засіло в голові хворого диктатора і всіх, хто його підтримує. Або, як сказав президент на Мюнхенській конференції минулого тижня — Давид переможе Голіафа», — зазначив гендиректор «Укрпошти».

Нову марку випустять тиражем 250 тисяч листів по шість марок у кожному. Наразі можна зробити передзамовлення за посиланням

Нагадаємо, раніше вуличний художник Бенксі підтвердив, що створив сім графіті в Україні. Усі роботи він намалював у Києві та Київській області. 

Нещодавно «Укрпошта»  запустила у продаж нову марку «Воїни світла. Воїни добра», присвячену надзвичайникам, які відновлюють критичну інфраструктуру після російських терористичних атак.

Також компанія випустила серії марок «Херсон — це Україна!»«Зброя Перемоги»«Кримський міст на біс!», «Щедрик. Carol of the Bells», та різдвяно-новорічну марку «Роз'єднані війною»

Фото: Ігор Смілянський/телеграм

ms.detector.media