ms.detector.media
06.10.2022 18:11
Google запускає безоплатний онлайн-курс для українських стартаперів
Google запускає безоплатний онлайн-курс для українських стартаперів
За підсумками навчання компанія вибере переможця і нагородить його.

Google пропонує безоплатний онлайн-курс Startup Academy на підтримку українських стартапів.

«Startup Academy - це можливість навчитися розвивати стартап, а також дізнатися, як вивести свій бізнес на український і міжнародний ринки й залучати інвестиції», - повідомляється на сторінці проєкту.

Навчання проводитимуть вісім тренерів, серед яких директорка з партнерств та інновацій у SET University Євгенія Клепа, засновник та головний виконавчий директор AXDRAFT Юрій Заремба, головна операційна директорка в GT Яна Пампуха, головний виконавчий директор та співзасновник FINT8 Антон Шулик та інші.

Курс триватиме три тижні, з 20 жовтня по 10 листопада, реєстрація вже відкрита. Тренінги проводяться українською мовою, після відеотрансляцій учасники отримують домашні завдання. Тренери консультують щодо їх виконання, відповідають на питання, а також надають презентаційні матеріали.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що «Дія» пропонує безплатні освітні курси для школярів. Уроки в розважальній формі проводять експерти та зірки. Також Мінцифри створило освітній курс психологічної допомоги під час війни

Фото: Рexels

ms.detector.media