ms.detector.media
07.09.2022 11:15
Instagram тестує опцію «додати теми» для Reels
Instagram тестує опцію «додати теми» для Reels
Соцмережа намагається удосконалити функцію коротких відео Reels та свої алгоритми, щоб бути більш схожою на TikTok.

Соцмережа Instagram випробовує ще один спосіб удосконалення рекомендацій Reels: тепер користувачі можуть додавати теми до своїх завантажень, щоб краще розподіляти короткі відео за категоріями. Про це повідомляє Social Media Today.

Ця опція може допомогти користувачам донести контент до більш зацікавленої аудиторії, що, своєю чергою, стимулюватиме більш високу активність Reels.

Зараз Instagram зменшив відсоток запропонованих Reels через невдоволення користувачів його початковим напливом у програмі після нетривалої зміни алгоритму та дизайну. Разом із цим Reels вже складає 20% контенту, який бачать користувачі у застосунку. Щоб конкурувати з TikTok, Instagram прагне активніше показувати користувачам Reels, дедалі більше базуючись на рекомендаціях штучного інтелекту.

Як зазначив керівник Instagram Адам Моссері, механізм рекомендацій у соцмережі наразі є недосконалим.

«Коли ви виявляєте у своїй стрічці щось, за чим раніше не стежили, планка повинна бути високою — ви повинні бути у захваті. І я не думаю, що зараз це відбувається на достатньому рівні» сказав він.

На сьогодні алгоритми TikTok, які дуже чітко відстежують уподобання та інтереси користувачів, надають застосунку перевагу перед конкурентами. Тим часом спроби Instagram впроваджувати ті чи інші алгоритми за прикладомTikTok викликають незадоволення користувачів, які частково бачать Reels вимушено, а не за власним бажанням.

Фото: Tracy Le Blanc/ Рexels

ms.detector.media