ms.detector.media
01.07.2022 12:10
Facebook знову ввів санкції проти акаунтів Кошкіної та Бабченка
Facebook знову ввів санкції проти акаунтів Кошкіної та Бабченка
Обліковий запис шеф-редакторки Lb.ua обмежений, а журналіста Аркадія Бабченка — заблокований.

Про обмежувальні заходи з боку Facebook журналісти Соня Кошкіна та Аркадій Бабченко повідомили на своїх сторінках у соцмережах. «Це мій 11 бан за чотири місяці. Причому тут конкретно — відразу два: десятий і одинадцятий одночасно. Бо до завершення попереднього бану залишалося чи то 6, чи то 8 днів. Ну і от терміново треба було продовжити», — написала Кошкіна в Facebook. Вона зазначила, що за рішенням платформи її пости будуть з’являтися нижче у стрічці новин протягом 59 днів.

Що стосується Аркадія Бабченко, соцмережа тимчасово заблокувала його основний акаунт, який мав близько 300 тисяч підписників, за порушення норм спільноти. «Дякую за інформаційну підтримку, Марку! Я дуже вдячний тобі за те, що ти так трепетно ставишся до почуттів убивць. Я ж міг образити виродка, який випустив ракету по ТЦ Кременчука. Сволота я фашистська», — написав Бабченко на сторінці свого резервного облікового запису в Facebook.

Журналіст вже оскаржив рішення соцмережі. Якщо після перевірки компанія дійде висновку, що публікації або коментарі Бабченка порушують норми спільноти, акаунт «залишиться вимкнутим».

Раніше «MediaSapiens» повідомляв про те, що наглядова рада Meta не підтримує більше третини рішень про видалення контенту в соцмережах.

Фото: letknow

ms.detector.media