ms.detector.media
MediaSapiens
17.05.2022 10:26
Apple випустив оновлення, яке має вирішити проблеми із роботами домашніх систем
Apple випустив оновлення, яке має вирішити проблеми із роботами домашніх систем
iOS 16 компанія може представити вже на початку літа.

Компанія Apple 16 травня випустила оновлення для своїх операційних систем — iOS 15.5 та iPadOS 15.5. Оновлення має вирішити проблему із роботами домашніх систем, які відключалися, коли люди заходили або виходили з приміщення. Про це пише MacRumors.

«У порівнянні з попередніми оновленнями iOS 15 , iOS 15.5 і iPadOS 15.5 менші за масштабом. У додатку Wallet є оновлення для карти Apple Cash і новий параметр, який дозволяє користувачам подкастів обмежувати кількість епізодів, що зберігаються на їхніх пристроях», — йдеться в повідомленні.

Додаток Wallet на iOS 15.5 дає змогу клієнтам Apple Cash надсилати й запитувати гроші зі своєї картки Apple Cash. Водночас Apple Podcasts має нове налаштування для обмеження епізодів, що зберігаються на iPhone, та автоматичного видаляє старі.

«iOS 15.5 і iPadOS 15.5 можуть стати одними з останніх оновлень операційної системи ‌iOS 15‌, оскільки Apple вже працює над iOS 16, котрий, як очікується, буде представлено 6 червня на початку Всесвітньої конференції розробників», — зазначає MacRumors.

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що компанія Apple почала видаляти з магазину App Store додатки, які не оновлювали «протягом значної кількості часу».

Фото: Laurenz Heymann / Unsplash

 

ms.detector.media