ms.detector.media
MediaSapiens
04.05.2022 17:20
Для українців запускають безкоштовний курс із кібербезпеки
Для українців запускають безкоштовний курс із кібербезпеки
Онлайн-навчання почнеться в середині травня і триватиме три місяці.

Міністерство цифрової трансформації повідомило, що технологічний SET University запускає безкоштовний курс із кібербезпеки.

У відомстві розповіли, що до навчання можуть долучитися: випускники старших класів, студенти перших курсів ВНЗ, представники технологічних спеціальностей, на кшталт trainee- або junior-розробників, світчери, які хочуть здобути базові знання для роботи в цій галузі.

«Цього року SET University проводитиме набір на бакалаврат — близько 30 студентів зможуть навчатися безплатно за напрямом "Кібербезпека". Студенти матимуть можливість отримати повні стипендії та гранти для навчання, а також диплом державного зразка після закінчення. Умови та дати вступної кампанії визначатиме Міністерство освіти і науки України. У майбутньому університет планує запустити магістерські програми, щоб навчати студентів технологій штучного інтелекту», — сказали в Мінцифри.

Онлайн-навчання почнеться в середині травня і триватиме три місяці. Дізнатися більше та залишити заявку можна на сайті.

Нагадаємо, 16 червня 2021 року Кабінет Міністрів України схвалив концепцію реалізації проєкту «Президентський університет». В університеті також викладатимуть інформаційні технології, кібербезпека та штучний інтелект, нанотехнології, аерокосмічні, енергетичні та біотехнології, міжнародні комунікації.

Фото: Міністерство цифрової трансформації

ms.detector.media