ms.detector.media
MediaSapiens
09.02.2022 14:19
Instagram розширив функції для керування акаунтом
Instagram розширив функції для керування акаунтом
Соцмережа також тестує нову функцію — відновлення доступу до акаунта за допомогою довіреної особи.

Соціальна мережа Instagram повідомила, що розширила функції для керування обліковими записами — користувачі зможуть видаляти та архівувати старі публікації, історії, коментарі, лайки, історії, IGTV та Reels.

Новий інтерфейс «Ваша діяльність» у розділі «Профіль» стане доступним для всіх та дозволить користувачам фільтрувати контент за датою. «Тепер люди зможуть масово керувати (видаляти, архівувати) свій контент (публікації, історії, IGTV та Reels) та взаємодії (коментарі, лайки, реакції на історії тощо). Крім того, люди зможуть сортувати та фільтрувати їхній контент та взаємодії за датою, а також шукати попередні коментарі, лайки та відповіді за певні діапазони дат — усе в одному місці», — розповіли розробники.

Користувачі також зможуть шукати контент, який нещодавно видалили або заархівували, переглядати історію пошуку та посилання, за якими переходили; дізнатися кількість часу, який провели на платформі, та завантажити свою інформацію.

Крім того, Instagram почав тестувати нову функцію — відновлення доступу до акаунта за допомогою довіреної особи. «Щоб допомогти людям, які втратили доступ до своїх облікових записів, ми тестуємо спосіб, за допомогою якого люди можуть попросити своїх друзів підтвердити свою особу і відновити доступ до свого облікового запису», — сказали в соцмережі та додали, що незабаром нададуть більше інформації про цю функцію.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року соціальна мережа Instagram повідомила, що посилює боротьбу з ботами, у межах якої у користувачів проситимуть зробити відеоселфі для ідентифікації особи. Проситимуть зробити відеоселфі не у всіх, а лише в разі «підозрілої активності». У грудні того ж року соцмережа повідомила, що вирішила повернути хронологічний порядок показу постів у стрічці. Пізніше стало відомо, що Instagram розробляє нові функції, які дозволять закріплювати та змінювати послідовність постів, а також повністю видаляти обліковий запис із додатку.

Фото: Instagram, Claudio Schwarz / Unsplash

ms.detector.media