ms.detector.media
MediaSapiens
21.01.2022 13:50
У Instagram з’явиться платна підписка
У Instagram з’явиться платна підписка
Вона коштуватиме від $0,99 до $99,99 на місяць.

Голова Instagram Адам Моссері повідомив, що соцмережа запустить платну підписку з доступом до ексклюзивного контенту та функцій.

Ця підписка дозволить блогерам монетизувати свій контент, отримуючи гроші від підписників. Вона коштуватиме від $0,99 до $99,99 на місяць — блогери самостійно визначатимуть ціну. За ці гроші підписники отримають доступ до ексклюзивних Stories та прямих ефірів блогерів. Ексклюзивні матеріали та передплатників позначатимуть фіолетовим кольором.

Нову функцію поки тестують у США. Вона доступна лише 10 авторам, серед яких художник Дон Аллен Стівенсон, співак Alan Chikin Chow, баскетболістка Седона Прінс, астрологиня Еліза Келлі, спортсменка та учасниця Олімпійських ігор Джордан Чайлз, актор Джек Джеррі, творці цифрового контенту Елліот Норріс та Дон Аллен Стівенсон. Протягом наступних місяців доступ до функції отримають більше блогерів. У Instagram також уточнили, що до 2023 року з авторів не стягуватимуть жодних комісій.

Нагадаємо, у жовтні 2021 року соціальна мережа Instagram запустила функцію, яка дозволяє всім користувачам розміщувати гіперпосилання у Stories. Якщо раніше ця функція була доступна лише для облікових записів з понад 10 тисячами підписників, то нині додати посилання в сторіз можуть усі користувачі, незалежно від статусу акаунта та кількості підписників. У листопаді стало відомо, що Instagram готує запуск функції платних підписок, яка дозволить користувачам платити за ексклюзивний контент блогерів.

Фото: Instagram 

ms.detector.media