ms.detector.media
MediaSapiens
07.12.2021 10:25
У WhatsApp з’явилися повідомлення, що зникають
У WhatsApp з’явилися повідомлення, що зникають
Функція тимчасових повідомлень впливатиме лише на нові повідомлення користувачів.

Засновник компанії Meta Марк Цукерберг 6 грудня повідомив, що месенджер WhatsApp запустив нову функцію, яка видалятиме повідомлення через 24 години, 7 днів або 90 днів.

«Сьогодні ми впроваджуємо нову опцію зникаючих повідомлень у WhatsApp, тому ви зможете зробити так, щоб усі нові чати зникали за замовчуванням через 24 години, 7 днів або 90 днів. Не всі повідомлення мають залишатися назавжди», — розповів він.

Функцію тимчасових повідомлень можна налаштувати лише для кожного користувача окремо. Для цього треба зайти в чат, перейти до інформації про контакт (натиснути на ім’я користувача згори) та обрати цю опцію. Вона впливатиме лише на нові повідомлення користувачів. Водночас надіслані чи отримані повідомлення до того, як хтось із користувачів увімкнув цю функцію, не зникатимуть.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року в месенджері WhatsApp з'явилася можливість надсилати повідомлення, які зникають через тиждень. На початку серпня 2021 року месенджер запровадив функцію «Переглянути один раз», яка видаляє фотографії або відео з чату після того, як їх відкрив одержувач. У серпні 2021 року стало відомо, що WhatsApp розробляє нову функцію, яка видалятиме повідомлення через 90 днів.

Фото: Марк Цукерберг / Facebook, GSM Arena

ms.detector.media