ms.detector.media
MediaSapiens
09.11.2021 14:05
Netflix запускає нову функцію для дітей — конкурента TikTok та YouTube Kids
Netflix запускає нову функцію для дітей — конкурента TikTok та YouTube Kids
Цього тижня функцію запустять у США та іспаномовних країнах Латинської Америки, у Канаді, Австралії та Ірландії.

Стримінговий сервіс Netflix повідомив Bloomberg про запуск нової функції для дітей — Kids Clips. Завдяки цій функції можна дивитися короткі ролики з дитячих програм і фільмів платформи.

У Kids Clips щотижня планують додавати нові ролики, також буде кнопка смайлів та можливість додати відео до «Мого списку». Діти зможуть дивитися лише 10-20 кліпів.

У Kids Clips відео відображатимуться в горизонтальному форматі. Ця функція заснована на Fast Laughs, подібній до TikTok та Instagram Reels.

Наразі функція доступна в додатку Netflix для iOS. Цього тижня функцію запустять у США та іспаномовних країнах Латинської Америки, у Канаді, Австралії та Ірландії. Kids Clips від Netflix може стати конкурентом YouTube Kids і TikTok.

Нагадаємо, 25 вересня відеоплатформа Netflix презентувала понад 70 своїх проєктів – розповіла про прем’єри нових фільмів та серіалів, про запуск нових стрічок, а також показала їхні тизери та трейлери. Презентація називалася «Тудум», що натякає на звук заставки стримінгової платформи. Головні анонси та трейлери – тут. 1 жовтня Netflix запустив локалізовану версію для України з інтерфейсом українською мовою.

Фото: Netflix Kids з Bloomberg

ms.detector.media