ms.detector.media
01.11.2021 19:30
«Кіберпартизани» заявили, що зламали внутрішню пошту МВС Білорусі. А ще виклали персональні дані Азарьонка
«Кіберпартизани» заявили, що зламали внутрішню пошту МВС Білорусі. А ще виклали персональні дані Азарьонка
Також вони завили, що зламали бази даних білоруського Фонду соціального захисту населення.

Анонімна група білоруських хакерів «Кіберпартизани» заявила про злом внутрішньої поштової системи МВС Білорусі.

«У наших руках орієнтування, пояснювальні записки, зведення МВС, ГУВС, УВС тощо. Пруфи закріплені до посту», – написали вони. 

Також вони сьогодні заявили про злом бази даних білоруського Фонду соціального захисту населення.

На доказ злому хакери виклали сім скриншотів із фотографіями прессекретарки Лукашенка Наталії Ейсмонт, пропагандиста Григорія Азарьонка, колишнього голови Федерації хокею Дмитра Баскова, голови «Белтелерадіокомпанії» Івана Ейсмонта та ще кількох людей, пов’язаних із режимом Лукашенка.

Під фотографіями хакери розмістили таблиці, у яких вказані паспортні дані, адреси та місця роботи цих людей.

Тепер, пишуть хакери у повідомленні, вони мають дані місць роботи всіх офіційно працевлаштованих. І ці «дані дозволять нам визначити, хто де працює, і повідомити кожне підприємство, надіславши їм інструкції у вирішальний момент».

Анонімна хакерська група «Кіберпартизани» в різний час брала на себе відповідальність за злом сайтів державних структур, викладала персональні дані силовиків.

Наразі остання гучна публікація «партизан» – прослуховування перемовин силовиків, у яких обговорюється, як створити нестерпні умови для затриманих учасників протесту, але «в рамках чинного законодавства» – їх пропонувалося поміщати в одну камеру з безпритульними, видавати рвані матраци та обробляти хлоркою.

Нагадаємо, що 21 жовтня МВС Білорусі визнало телеграм-канал «кіберпартизан» та чат «Кибер-сливы» екстремістськими формуваннями.

Раніше анонімна група білоруських «Кіберпартизан» стверджувала, що зламала паспортну систему країни. У розпорядженні хакерів, за їхніми словами, виявилися дані мільйонів білорусів, включаючи «приховані записи» про керівництво силових структур, людей з близького оточення Олександра Лукашенка, співробітників КДБ і розвідників в Євросоюзі.

У вересні 2020-го «кіберпартизани» втрутилися в онлайн-трансляцію телеканалів «Беларусь-1» і ОНТ, де раптом почали показувати ролики з побиттям протестувальників.

Фото: з вільних джерел

ms.detector.media