ms.detector.media
30.10.2021 17:21
Microsoft посіла перше місце по ринковій капіталізації, посунувши Apple
Microsoft посіла перше місце по ринковій капіталізації, посунувши Apple
Доходи Microsoft у першому кварталі фінансового року зросли приблизно на 22%. Натомість Apple демонструє гірший результат.

Акції Microsoft на торгах 29 жовтня зросли більш ніж на 1%, через що загальна капіталізація компанії досягла $2,46 трлн. Натомість акції Apple впали приблизно на 4%. Тож вартість компанії через це знизилася до %2,41 трлн. Про це пише CNBC.

Доходи Microsoft у першому кварталі фінансового року зросли приблизно на 22%, що перевершило очікування компанії та виявилось  найшвидшим зростанням з 2018 року.

Натомість результати Apple гірші, ніж очікували аналітики. Генеральний директор Тім Кук вважає, що дефіцит виручки оцінюється в 6 мільярдів доларів.

На момент закриття ринку акції Microsoft зросли більш ніж на 48% з початку року, тоді як акції Apple зросли майже на 13%.

Нагадаємо, що корпорація Microsoft 7 опублікувала результати свого дослідження, які свідчать, що за 58% кібератак, вчинених за підтримки держав у світі, стоїть Росія. На другому місці —  Північна Корея (23%).

Microsoft досліджував хакерські атаки з липня 2020 до 30 червня 2021 року. За цей період, за даними компанії, основними цілями хакерів ставали урядові відомства та аналітичні центри в США, Україні, Великій Британії та країнах-членах НАТО.

Фото: Flickr

ms.detector.media