ms.detector.media
MediaSapiens
27.07.2021 12:58
«Що нового»: Spotify повідомлятиме про нову музику та подкасти з уподобань користувача
«Що нового»: Spotify повідомлятиме про нову музику та подкасти з уподобань користувача
Функція має з'явитися на iOS та Android найближчими тижнями.

У музичному стримінговому застосунку Spotify з'явиться новий розділ під назвою «Що нового», пише The Verge.

Розділ збиратиме разом нову музику та вміст від музикантів та подкастів, за якими користувач стежить на платформі. Він має з'явитися на iOS та Android найближчими тижнями.

Щоб дізнатися що нового, потрібно буде натиснути позначку дзвоника у верхньому правому куті головного екрану програми. Коли у стрічці з’явиться новий вміст, на дзвонику відображатиметься синя крапка.

«Він оновлюється в режимі реального часу, тому ви дізнаєтесь про новий вміст, як тільки він з’явиться», – зазначили в Spotify.

Як пише TechCrunch, це доповнення у Spotify здається незначним, але в той же час йде врозріз із «гуманним технологічним духом», якого намагаються дотримуватись IT-компанії останнім часом, щоб уникати надмірного звикання користувача до застосунку.

Зокрема, Facebook відмовилась від деяких «крапочок», які сповіщують про оновлення у певному розділі і змушують користувача постійно переглядати, що саме там з'явилось. Також Apple додала в iOS інструменти, які повертають користувачам контроль над сповіщеннями від застосунків і надають можливість увімкнути «режим фокусування», щоб не бачити неважливі повідомлення протягом певного часу. Крім того, TikTok попереджає, коли користувач дивиться відео занадто довго, а Instagram сповіщує, що всі нові публікації у стрічці закінчились.

Раніше повідомлялось, що Spotify запустив власний аналог додатку Clubhouse.

Фото: slukh.media, theverge.com

ms.detector.media