ms.detector.media
MediaSapiens
22.07.2021 13:53
Clubhouse скасувала систему інвайтів для всіх користувачів iOS і Android
Clubhouse скасувала систему інвайтів для всіх користувачів iOS і Android
В Україні популярність соцмережі в останні місяці значно знизилася, проте 10 мільйонів людей по всьому світу чекають у черзі на реєстрацію.

Соціальна мережа для голосового спілкування Clubhouse скасувала систему інвайтів і відкрила вільну реєстрацію для всіх користувачів платформ iOS і Android, про що повідомила в офіційному блозі.

Раніше потрапити до Clubhouse можна було тільки на запрошення вже зареєстрованого учасника. Нововведення зі скасуванням інвайтів у соцмережі називають виходом з бета-версії.

«Ми із задоволенням повідомляємо, що Clubhouse вийшов з бета-версії, і тепер відкритий для всіх і готовий почати наступний етап. Це означає, що ми ліквідували нашу систему списків запрошень, щоб кожен зміг до нас приєднатися», – сказано в повідомленні.

Керівництво Clubhouse відзначило, що система інвайтів була «важливою частиною історії», яка дозволяла соцмережі рівномірно розвиватися.

The Verge пише, що в листі очікування на реєстрацію в Clubhouse знаходяться 10 мільйоніів людей, і близько 500 000 кімнат для спілкування створюються в соцмережі щодня.

Застосунок Clubhouse з'явився в квітні 2020 року і перший рік працював тільки на iOS. Він став популярним на початку 2021 року, коли там зареєструвалися Ілон Маск і Марк Цукерберг.

З 21 травня 2021-uj в Україні з'явився застосунок Clubhouse для Android.

Раніше MediaSapiens детально описував, що таке Clubhouse і як він працює.

Фото: dailyadvent.com

ms.detector.media