ms.detector.media
MediaSapiens
10.06.2021 18:40
HBO Max опублікувала трейлер «перезапуску» культового серіалу «Пліткарка»
HBO Max опублікувала трейлер «перезапуску» культового серіалу «Пліткарка»
Вперше серіал вийшов на екрани у 2007 році, а перезавантаження запланували на 8 липня 2021-го.

На YouTube-каналі HBO Max опублікували трейлер так званого перезавантаження популярного серіалу «Пліткарка», що вийшов у 2007-му році. У новій «Пліткарці» йтиметься про життя нового покоління підлітків з приватної школи Верхнього Іст-Сайду.

За інформацією сценариста серіалу Джошуа Сафрана, нова версія «Пліткарки» буде більш інклюзивною за попередню. Головні ролі у новому серіалі виконуватимуть Вітні Пік, Джонатан Фернандес, Елі Браун, Емілі Лінд і Джейсон Готей. Лише одна акторка — Крістен Белл, яка брала участь у зйомках першої версії «Пліткарки», з’явиться у серіалі знову — саме її голосом і говорить пліткарка.

Прем’єру серіалу запланували на 8 липня.

Нагадаємо, 27 травня вийшов спеціальний епізод серіалу «Друзі», з якого у Китаї вирізали низку сцен, в яких є згадки про ЛГБТ або фігурували корейський гурт BTS та американські виконавці Леді Гага та Джастін Бібер. У спеціальному епізоді «Друзі: Возз'єднання» взяли участь всі шість виконавців головних ролей: Меттью Перрі, Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Девід Швіммер і Метт ЛеБлан. Він не є продовженням серіалу, який виходив із 1994 по 2004 роки, — актори постали в ролі самих себе.

Фото: скриншот з відео

ms.detector.media