ms.detector.media
MediaSapiens
07.05.2021 14:17
Twitter заблокував акаунт користувача, який поширював дописи з нового сайту Трампа
Twitter заблокував акаунт користувача, який поширював дописи з нового сайту Трампа
Соцмережа пояснила, що заблокований обліковий запис @DJTDesk поділився контентом, «пов'язаним із заблокованим обліковим записом».

Соціальна мережа Twitter призупинила дію облікового запису, з якого поширили повідомлення з нової комунікаційної платформи колишнього президента США Дональда Трампа. Про це повідомляє BBC.

Повідомляється, що на думку представників компанії Twitter, акаунт @DJTDesk порушив політику заборони та поділився вмістом, «пов’язаним із заблокованим обліковим записом». Однак як виявили в ВВС, подібні акаунти все ще активні на платформі.

В описі облікового запису @DJTDesk сказано: «Дописи, скопійовані із програми "Збережи Америку" від імені 45-го POTUS; спочатку написані через DonaldJTrump/ Desk».

Нагадаємо, 6 січня 2020 року, після чергової заяви президента США Дональда Трампа про те, що він не визнає результати виборів президента США, його прихильники прорвалися в будівлю Капітолія, де засідали обидві палати Конгресу.

Внаслідок зіткнень із правоохоронцями загинуло п'ять людей (серед них один поліцейський), понад 50 осіб було затримано, поліція та Національна гвардія застосували сльозогінний газ.

Після нападу на Конгрес Дональд Трамп був заблокований майже в усіх популярних соцмережах за «неодноразове порушення правил спільнот». Таке рішення прийняли Twitter, Instagram, Facebook, Youtube та Snapchat. 

Пізніше стало відомо, що Трамп планує запустити власну соціальну платформу та вже створив сайт для спілкування з прихильниками.

Як писав MediaSapiens, національне управління архівів США (NARA) збирається викласти у вільний доступ в мережі усі твіти колишнього президента США Дональда Трампа, оскільки в самій соцмережі його акаунти досі заблоковані. 

Раніше також стало відомо, що колишній президент США Дональд Трамп зареєструвався на онлайн-платформі Campaign Nucleus. Відомо, що цей онлайн сервіс був створений експомічником Трампа Бредом Парскейлем ще у 2016 році. Також Трамп запустив персональний сайт для збереження власної спадщини. 

Пізніше колишній президент США Дональд Трамп запустив новий веб-сайт для комунікацій зі своїми прихильниками. Там з’являтимуться нові заяви та пресрелізи. Однак поки веб-сайт — не нова соцмережа, яку раніше анонсували прибічники Трампа.

Фото: unsplash

ms.detector.media