ms.detector.media
MediaSapiens
04.05.2021 17:34
Clubhouse тестує додаток для Android
Clubhouse тестує додаток для Android
Раніше соцмережа була доступна лише для користувачів iOS.

Соцмережа Clubhouse, де все спілкування відбувається за допомогою голосу, розпочала тестування додатку для телефонів, які працюють на Android й випустила бета-версію програми, доступ до якої отримали лише окремі користувачі. Пізніше додаток стане доступний великій кількості користувачів, повідомила компанія Clubhouse у своєму блозі.

«Якщо ви чуєте, що хтось каже, що він використовує Clubhouse в офіційному додатку для Android, будь ласка, вітайте їх! Ми не можемо дочекатися, щоб протягом наступних тижнів запросити більше користувачів Android у Clubhouse», — зазначили у компанії.

Як вже писав MediaSapiens, соціальну мережу Clubhouse, в якій користувачі можуть спілкуватися голосом, запустили весною 2020 року. Наразі додаток працює лише на iOS. Популярною соцмережа стала після того, як в ній зареєструвалися Ілон Маск і Марк Цукерберг. Однак для того, аби отримати доступу в Clubhouse — потрібно мати запрошення.

Раніше MediaSapins детально описував, що таке Clubhouse і як він працює.

Також ми повідомляли, що соціальна мережа Clubhouse планувала залучити нові інвестиції, які б допомогли суттєво збільшити її вартість. Яку саме суму інвестицій хотіли залучити та з якими інвесторами планували співпрацювати — тоді не повідомлялося. Пізніше у ЗМІ ширилися повідомлення про те, що компанія Twitter нібито планує придбати соціальну мережу Clubhouse за чотири мільярди доларів. Зрештою соціальній мережі Clubhouse вдалося залучити нові інвестиції й закрити раунд фінансування серії C. Залучені інвестиції допомогли підвищити вартість Clubhouse до чотирьох мільярдів доларів. Однак суму інвестицій поки не розголошують.

Фото: unsplash

 

ms.detector.media