ms.detector.media
MediaSapiens
26.04.2021 10:30
Clubhouse розпочинає співпрацю із Національною футбольною лігою
Clubhouse розпочинає співпрацю із Національною футбольною лігою
У тематичних кімнатах від НФЛ можна буде почути розмови з ключовими діячами НФЛ.

Соціальна мережа Clubhouse почне співпрацювати із з Національною футбольною лігою. Планується, що на аудіо-платформі з’являтимуться ексклюзивні програми від НФЛ. Наразі це перше спортивне партнерство для Clubhouse. Про це пише The Verge.

Повідомляється, що вже із понеділка у соцмережі з’являться тематичні кімнати, в яких можна буде послухати думки експертів щодо оцінки футбольних гравців, бесіди з випускниками футбольної команди з Університету Алабами. «Футбольні вболівальники можуть зайти до кімнат НФЛ на Clubhouse, щоб слухати дискусії з ключовими діячами НФЛ — від спортсменів та тренерів», — йдеться в повідомленні.

Як вже писав MediaSapiens, соціальну мережу Clubhouse, в якій користувачі можуть спілкуватися голосом, запустили весною 2020 року. Наразі додаток працює лише на iOS. Популярною соцмережа стала після того, як в ній зареєструвалися Ілон Маск і Марк Цукерберг. Однак для того, аби отримати доступу в Clubhouse — потрібно мати запрошення.

Раніше MediaSapins детально описував, що таке Clubhouse і як він працює.

Також ми повідомляли, що соціальна мережа Clubhouse планувала залучити нові інвестиції, які б допомогли суттєво збільшити її вартість. Яку саме суму інвестицій хотіли залучити та з якими інвесторами планували співпрацювати — тоді не повідомлялося. Пізніше у ЗМІ ширилися повідомлення про те, що компанія Twitter нібито планує придбати соціальну мережу Clubhouse за чотири мільярди доларів. Зрештою соціальній мережі Clubhouse вдалося залучити нові інвестиції й закрити раунд фінансування серії C. Залучені інвестиції допомогли підвищити вартість Clubhouse до чотирьох мільярдів доларів. Однак суму інвестицій поки не розголошують.

Фото: unsplash

ms.detector.media