ms.detector.media
MediaSapiens
23.04.2021 12:56
Ютубери видали ляльковий будиночок за лондонський особняк XVIII століття та розмістили його на Airbnb
Ютубери видали ляльковий будиночок за лондонський особняк XVIII століття та розмістили його на Airbnb
Люди повірили, що особняк справжній й бронювали його за 87 фунтів.

Відеоблогери із Великої Британії Арчі Меннерс та Джош Пітерс виставили на Airbnb ляльковий будиничок, який видавали за лондонські апартаменти XVIII століття. Ютубери сфотографували інтер'єр лялькового будиночка та заявили, що це інтер’єр старовинного будинку у південній частині Лондона. Люди повірили фотографіям та бронювали апартаменти за 87 фунтів, проте пізніше блогери розповіли правду та повернули гроші тим, хто встиг оплатити бронь. Про це пише Hromadske з посиланням на Indy100.

Повідомляється, що відеоблогери зареєстрували акаунт на матір одного з них і призначили ціну у 87 фунтів, тобто 2,6 тисячі гривень за одну ніч у будинку. Всього блогери отримали замовлень на 3,5 тисячі фунтів, що становить близько 136 тисяч гривень. Усі замовлення скасували, а гроші повернули бронювальникам. Ще двом чоловікам, які бронювали апартаменти в останній момент, блогери зняли номери у готелі.

Ютубери пояснюють, що зробили це для того, аби показати, що перед тим як щось бронювати, потрібно все ретельно перевірити. Також блогери хотіли дізнатися наскільки надійною є перевірка сервісу Airbnb на шахрайство.

Щоб провести сервіс перед фотографуванням будинку блогери поклали на підлогу в ванній кімнаті банківську карту, а в холі залишили пляшку з водою. Крім цього, на одній зі світлин будинку у дзеркалі видно обличчя ютуберів.

Нагадаємо, торік блогери, автори ютьюб-каналу «Шоу Зака ​​і Джея», розіграли фешн-фотографів, видавши бабцю за ікону стилю

Фото: скрін із відео блогерів

ms.detector.media