Блогери розіграли фешн-фотографів, видавши бабцю за ікону стилю

Блогери розіграли фешн-фотографів, видавши бабцю за ікону стилю

12:08,
5 Березня 2020
7491

Блогери розіграли фешн-фотографів, видавши бабцю за ікону стилю

12:08,
5 Березня 2020
7491
Блогери розіграли фешн-фотографів, видавши бабцю за ікону стилю
Блогери розіграли фешн-фотографів, видавши бабцю за ікону стилю
По дорозі на шоу Лондонського тижня моди жінку знімали папараці, вважаючи, що це насправді хтось відомий. Її фото навіть потрапили на сайт Vogue.

Як пише Birdinflight, автори ютьюб-каналу «Шоу Зака ​​і Джея» (The Zac and Jay Show) реалізували новий пранк. Вони одягли 78-річну Елізабет у дешеві речі та видали її за модну ікону.

Для Елізабет вигадали модне «альтер его» — Еліс Верде. Речі для образу придбали у господарському магазині та вінтажній барахолці. В результаті Елізабет одягнули у резинові рукавиці для миття посуду, надуті захисні пакети, прямі сонцезахисні окуляри, сережки у вигляді винограду  та додали парасольку з пандами.

Відеоблогери вибрали фейкові амплуа і для себе: Зак став головним папараці, що стежить за Еліс Верде,  Джей перетворився в молодого чоловіка «моделі», а один з друзів блогерів Гейб — в асистента і «тримача парасольки».

Переглянути цей допис в Instagram

Me, my hubby and my assistant who I do not name for legal reasons. Speak to my agent. Papped by @josh_upton_

Допис, поширений Elicia Verde (@eliciaverde)

Завдяки епатажному образу блогерам вдалось обманути фешн-фотографів, які активно знімали Елізабет. Також їх пропустили на шоу Лондонського тижня моди, не спитавши імена. Опісля блогери поїхали на показ модного дому Burberry та погуляли довкола. Там Еліс Верде потрапила в об’єктив відомого стріт-фотографа Vogue Філа Оу і опинилася в добірці його кращих знімків на сайті модного видання.

Джерело: Vogue

Розіграш мав показати, що сучасною модою може бути «що завгодно», а на показах найкращих фешн-виробників часто зустрічаються дивні образи і для стороннього спостерігача «висока мода» виглядає смішно і безглуздо.

Подібний розіграш болгери реалізували і минулого року. Тоді вони також видали свого друга за популярну особистість.

Нагадаємо, нещодавно MediaSapiens писав, як за допомогою фейкових фото блогерка зімітувала поїздку на Балі.

У 2018 році журналіст Уба Батлер показав, як створив привабливі фото з різними стравами, використавши для цього ватні диски, губки, піну для гоління й інші абсолютно не їстівні предмети. Через фейкові відгуки у TripAdvisor він видав задній двір свого будинку за кращий ресторан в Лондоні.

Також MediaSapiens писав про чоловіка, який багато років успішно видавав себе за військового фотографа, серфінгіста та працівника ООН. 

Головне фото: Instagram

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду