ms.detector.media
MediaSapiens
19.04.2021 19:56
«Калькулятор Безоса»: програміст із США зробив програму, яка в реальному часі рахує заробіток голови Amazon
«Калькулятор Безоса»: програміст із США зробив програму, яка в реальному часі рахує заробіток голови Amazon
Лише за 111 секунд Джефф Безос заробляє стільки ж, скільки президент США за рік.

Американський програміст Альваро Монторо створив онлайн-калькулятор, який посекундно підраховує заробіток глави корпорації Amazon Джеффа Безоса. На це звернула увагу «Медуза»

Міні-сайт виглядає як табло з лічильником і підписом «Ось скільки заробив Джефф Безос з тих пір, як ви зайшли на цю сторінку». З пливом часу та збільшенням суми з'являються різнокольорові примітки: «50 секунд. Цього вистачить, щоб купити повністю заряджену Tesla Model S (182 тисячі доларів)», «111 секунд. Це більше, ніж президент США заробляє в рік (400 тисяч доларів)» тощо.

Цифри базуються на статтях Bloomberg та BuzzFeed, які підрахували, що прибутки Джеффа Безоса зростають на 3605 доларів щосекунди.

«Деякі розробники використовують свої вихідні для розробки крутих і грандіозних проєктів для вивчення нових технологій і для подвоєння другого (або третього) джерела доходу. Натомість я використовував минулі вихідні для розробки невеликого і безглуздого проєкту», – прокоментував онлайн-калькулятор його творець.

Нагадаємо, у лютому 2021-го стало відомо, що Безос покине пост СЕО Amazon. За даними Forbes, наразі його статки складають 196 млрд доларів.

Заглавне фото: hindustantimes.com

ms.detector.media