ms.detector.media
MediaSapiens
05.04.2021 13:03
Секс без згоди та насильство. Pornhub видалив понад 600 тисяч відео
Секс без згоди та насильство. Pornhub видалив понад 600 тисяч відео
Для того, аби виявляти контент, який порушує закон, Pornhub використовує сервіс Content Safety API від Google.

За даними звіту про прозорість компанії Pornhub, із платформи наразі видалили 653 465 відео, в яких зображують секс без згоди, неповнолітніх, насильство над тваринами тощо. Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Engadget.

Повідомляється, що Pornhub виявляє відео із елементами сексуального насильства над дітьми завдяки звітам Національного центру зниклих та експлуатованих дітей. Також сервіс Pornhub використовує технології, які допомагають модерувати контент, який публікується. Торік Pornhub перевіряв відеоролики, які вже були завантажені на платформі за допомогою CSAI Match YouTube. Йдеться про спеціальну технологію платформи, яка може виявляти вміст сексуального насильства на відео. Крім цього, перевірку контенту на Pornhub здійснювали й за допомогою сервісу PhotoDNA від Microsoft.

Аби виявити вміст, який потенційно порушує закон, Pornhub також користується сервісом Content Safety API від Google. За допомогою програмного забезпечення можна відсканувати всі завантаження на платформі для того, аби виявити контент зі сценами сексу без згоди тощо.

Нагадаємо, у грудні 2020 року Pornhub видалив на своєму сайті усі відео, які були завантажені не верифікованими користувачами або членами модельної програми Pornhub. Уже тоді більшість роликів на сайті були недоступні до перегляду: з 13,5 млн відео залишилося 2,9 млн.

Раніше Pornhub змінив правила користування платформою після публікацій розслідування The New York Times, в якому йшлося, що порносайт поширює відео з насильством над неповнолітніми. На сайті введено обмеження на завантаження відео й завантажувати їх можуть тільки партнери Pornhub по контенту і учасники модельної програми сайту, які заробляють на контенті. 

Фото: Flickr

ms.detector.media