ms.detector.media
MediaSapiens
18.03.2021 20:20
Експрацівниця ЦВК, яку цькували за допис про вібратор, працюватиме над реформою держслужби
Експрацівниця ЦВК, яку цькували за допис про вібратор, працюватиме над реформою держслужби
Блогерка займатиметься глобальною комунікацією реформи.

Колишня помічниця голови Центральної виборчої комісії, яка фактично вибудовувала й координувала публічні комунікації ЦВК, Анжела Єременко – відома також як блогерка Bad Mama – знайшла нову роботу. На початку березня вона звільнилась через цькування у соцмережі після того, як опублікувала в особистому блозі допис про вібратор.

18 березня пані Анжела знову ж таки в своєму блозі у Facebook повідомила, що займатиметься глобальною комунікацією реформи державної служби.

«Сьогодні я прокинулася о 7 ранку, відкрила свою пошту і в 4-й раз перечитала проект стратегії Реформування державної служби України. Але як він у тебе виявився, Анжела, запитаєте ви? Мені запропонували стати позаштатним консультантом комітету по вопросам організаціі державної влади. Я буду займатися глобальної комунікацією реформи державної служби», – зазначила блогерка.

Вона розповіла, що роботу їй запропонував голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

«Яка іронія: я звільнилася, тому що стара система не терпить таких, як я (я вважаю це для неї великою втратою. І це не нарцисизм). А тепер я буду голосом реформи державного управління», – додала Анжела Єременко.

За словами блогерки, вона вже написала перші пропозиції до стратегії. Наприклад, «посилити роль звичайного держслужбовця і зменшити роль начальників».

Про цькування Анжели Єременко та інші історії хвиль ненависті в соцмережах читайте в матеріалі MediaSapiens.

ms.detector.media