ms.detector.media
MediaSapiens
02.03.2021 12:46
Instagram вирішив не відставати від Clubhouse. У соцмережі з'явилися кімнати для прямих ефірів
Instagram вирішив не відставати від Clubhouse. У соцмережі з'явилися кімнати для прямих ефірів
Раніше брати участь в онлайн-спілкуванні зі своїми підписниками могли тільки два ведучих одночасно з різних акаунтів

Американська соцмережа Instagram, яка належить Facebook, представила «кімнати» для прямих ефірів у відеорежимі на чотирьох ведучих. Про це йдеться в блозі компанії.

Тепер спілкуватися в режимі реального часу в Instagram зможуть відразу чотири людини перед своїми підписниками, раніше така можливість була для двох. Instagram таким чином може конкурувати з Clubhouse, в якому «кімнати» — основний формат.

Для запуску стрімів Live Rooms необхідно створити прямий ефір. Потім можна відразу додати трьох співведучих зі списку гостей трансляції або запрошувати їх за необхідності. У інших користувачів також буде можливість попросити ведучого додати їх в якості співведучих.

Для старту «кімнати» користувачу потрібна остання доступна версія додатку. Не у всіх функція доступна відразу ж після оновлення, але вона з'явиться протягом тижня:

«Функція Live Rooms надає користувачам більше можливостей займатися своїм бізнесом і заробляти гроші. Нещодавно з'явилася можливість купувати «значки» своїх улюблених блогерів, щоб надати їм підтримку. У Live Rooms глядачі теж зможуть купувати значки провідних і використовувати інші інтерактивні функції. У найближчі місяці з'являться нові аудіо-функції і модератори», — кажуть в Instagram.

Це, на думку розробників, відкриє для користувачів більше креативних можливостей. Вони зможуть створювати подкасти, влаштовувати ток-шоу і джем-сейшени, додавати активності до своїх пабліків.

24 лютого повідомлялося, що Clubhouse розпочав розробку додатку для Android.

Раніше MediaSapiens розповідав про голосову соцмережу Clubhouse, яка підкорює світ.

Фото: Instagram

ms.detector.media