ms.detector.media
MediaSapiens
24.02.2021 18:48
Clubhouse розпочав розробку додатку для Android
Clubhouse розпочав розробку додатку для Android
Створити додаток й для Android розробники Clubhouse вирішили для того, аби залучити ще більшу кількість користувачів

Clubhouse, який став популярним серед власників iPhone та охопив понад 10 мільйонів активних користувачів щотижня, стане доступним і для користувачів Android.  Про це повідомляє видання CNBC.

Наразі відомо, що Clubhouse найняв розробника програмного забезпечення для Android — популярної мобільної операційної системи, створеної Google. За даними компанії, популярність додатку стрімко зросла, адже ще станом на 24 січня додаток охоплював 2 мільйони користувачі за тиждень.

Повідомляється, що додаток вирішили розробити після того, як у січні вона отримала приблизно 100 мільйонів доларів від венчурної фірми Andressen Horowitz. 

Створюватиме додаток розробниця Мопева Огундіпе (Mopewa Ogundipe), яка займається розробкою з 2014 року. Раніше вона працювала на розробкою для Instagram, Khan Academy та Medium. 

Нагадаємо, соціальну мережу Clubhouse, в якій користувачі можуть спілкуватися голосом, запустили весною 2020 року. Наразі додаток працює лише на iOS. Популярною соцмережа стала після того, як в ній зареєструвалися Ілон Маск і Марк Цукерберг. Однак для того, аби отримати доступу в Clubhouse — потрібно мати запрошення.

MediaSapins детально описував, що таке Clubhouse і як він працює.

Фото: Unsplash

ms.detector.media