ms.detector.media
MediaSapiens
16.10.2020 10:37
Майже як Instagram. Facebook оновила логотип Messenger і додала нові функції
Майже як Instagram. Facebook оновила логотип Messenger і додала нові функції
Messenger отримає кілька нових функцій, які раніше з'явилися в останньому оновленні Instagram.

Компанія Facebook презентувала новий логотип Messenger. Його оновили в стилі Instagram - на зміну блакитного кольору прийшли рожеві, фіолетові і сині відтінки. Крім цього, в додатку з'явилися нові функції, повідомляє видання The Verge.

«Новий дизайн відображає майбутнє обміну повідомленнями - більш динамічний, захоплюючий і інтегрований спосіб спілкуватися з друзями та близькими у ваших улюблених додатках», - прокоментували в компанії.

Крім того, додаток отримає кілька нових функцій, які раніше з'явилися в останньому оновленні Instagram. Серед них - нові теми в чатах відповідно до оновленого стилю і селф-стікери, відтепер користувачам Messenger доступна функція вподобати повідомлення подвійним тапом, як це було в Instagram.

Крім цього, в Messenger планують додати додадуть «зникючі повідомлення» - користувачі зможуть видаляти чати після того, як вони були прочитані або після виходу з бесіди.

Як заявляють в компанії, нововведення стануть доступні всім користувачам найближчим часом.

Нагадаємо, Facebook оголосила про початок тестування Центру облікових записів - функції, яка дозволить синхронізувати дані профілю користувача в Facebook, Instagram і Messenger. Нова функція поки доступна лише в деяких країнах, але невдовзі її поширять на весь світ.

Фото: The Verge

ms.detector.media