ms.detector.media
MediaSapiens
12.10.2020 14:36
Google дозволить ділити групові дзвінки на окремі «кімнати»
Google дозволить ділити групові дзвінки на окремі «кімнати»
В Google вважають, що нова функція буде особливо корисною для вчителів.

Компанія Google запускає нову функцію, яка дозволить ділити групові дзвінки на окремі «кімнати». Під час одного дзвінка можна буде створити до 100 таких «кімнат». Про це повідомляє The Verge.

У компанії заявляють, що така функція буде особливо корисною для вчителів, які відтепер зможуть ділити клас для виконання групових завдань.

Після того, як організатор виклику вирішить створити додаткові «кімнати», Google самостійно буде розподіляти учасників у них. Втім, за адміністраторами виклику компанія залишає опцію потім самостійно поділити учасників на групи.

Поки що нова функція доступна лише для користувачів пакету G Suite Enterprise for Education. В майбутньому компанія планує зробити цю функцію і для інших пакетів G Suite.

Нагадаємо, Google посилює заходи, пов’язані з безпекою її продуктів. Тому відтепер Google буде інформувати користувачів усіх додатків компанії про підозрілу діяльність, яка може загрожувати безпеці облікового запису користувача. Доступна ця послуга буде спочатку лише користувачів iOS.

Фото: Google

ms.detector.media