Google буде повідомляти про небезпеку злому акаунту, але лише користувачів iOS

Google буде повідомляти про небезпеку злому акаунту, але лише користувачів iOS

15:25,
8 Жовтня 2020
579

Google буде повідомляти про небезпеку злому акаунту, але лише користувачів iOS

15:25,
8 Жовтня 2020
579
Google буде повідомляти про небезпеку злому акаунту, але лише користувачів iOS
Google буде повідомляти про небезпеку злому акаунту, але лише користувачів iOS
Автори:
Компанія також планує оновити сайт Центру безпеки, який містить інформацію про налаштування безпеки та конфіденційності.

Google посилює заходи, пов’язані з безпекою її продуктів. Тому відтепер Google буде інформувати користувачів усіх додатків компанії про підозрілу діяльність, яка може загрожувати безпеці облікового запису користувача. Доступна ця послуга буде спочатку лише користувачів iOS, повідомляє The Verge.

Користувач отримуватиме повідомлення, що його обліковий запис в небезпеці. Після цього система пропонуватиме перевірити активність. Якщо це був власник акаунту, то він має це підтвердити.

Нова функція буде вже за кілька тижнів доступною для користувачів iOS. Повноцінно Google планує запустити нову функцію з початку 2021 року. 

Крім того, відсьогодні компанія дозволить дізнатись про те, чи захищений акаунт, просто ввівши у пошук Google фрази типу «Чи захищений мій обліковий запис в Google».

Також компанія планує оновити сайт Центру безпеки, який містить інформацію про налаштування безпеки та конфіденційності.

Нагадаємо, Google додала в додаток Google Arts & Culture з'явилися AR-фільтри, присвячені відомим творам мистецтва. Тепер тут можна робити селфі в стилі картини «Дівчина з перловою сережкою» або автопортрета Ван Гога.

Фото: Pixabay

Читайте також
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Код:
Им'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду