ms.detector.media
MediaSapiens
10.07.2020 14:50
Смарт-гід WalQlike запускає інтерактивні квести ще у 9 містах України
Смарт-гід WalQlike запускає інтерактивні квести ще у 9 містах України
Тепер полювати на привидів та в нестандартний спосіб оглядати історичні пам’ятки можна буде не лише у Львові та Києві.

Український мобільний додаток WalQlike розширюється та пропонує квести та інтерактивні маршрути для подорожей ще у 9 містах України, повідомляють розробники в пресрелізі.

Протягом літа 2020 року смарт-гід запрацює в Одесі, Чернігові, Кам'янці-Подільському, Тернополі, Харкові, Івано-Франківську, Дніпрі та Чернівцях. А 9 липня першим містом, де запустили нові туристичні квести, став Чернігів. «Тематика дуже різноманітна: від огляду історичних пам'яток і полювання на привидів до пошуків скульптур-мініатюр котиків», – йдеться у повідомленні.

Наразі додаток містить 2 квест-маршрути стародавнім Черніговом, а також 9 квестів у Львові та 10 туристичних напрямків для Києва. У додатку також можна складати власний квест на основі своїх інтересів та уподобань. На початку смарт-гід визначає найближчу до вас пам’ятку і формує маршрут подорожі на 1-3 години. Користувачі рухаються від об’єкта до об’єкта, розгадуючи відповіді на нескладні загадки та розкриваючи для себе легенди міста.

Додаток WalQlike доступний користувачам iOS та Android. Додаток можна безкоштовно завантажити в Google Play та App Store.

Нагадаємо, що раніше в квітні на Фарерських островах запустили дистанційний тур із елементами гри, під час якого можна управляти місцевими жителями, які проводять екскурсію.

Фото: надане пресслужбою 

ms.detector.media