ms.detector.media
MediaSapiens
02.04.2020 12:41
Директор школи у Львові заборонив користуватись онлайн-уроками на каналах Медведчука
Директор школи у Львові заборонив користуватись онлайн-уроками на каналах Медведчука
У львівській школі не радять батькам використовувати контент цих телеканалів, а вчителям забороняють користуватись їх онлайн-урокам.

Директор Львівської школи східних мов та бойових мистецтв «Будокан» Олександр Козловський з власної ініціатиив заборонив вчителям закладу використовувати контент каналів «112», «Zik» та «NewsOne» для підготовки онлайн-уроків. Батькам дітей він порадив не користуватися їх контентом.

Про це йдеться на Facebook-сторінці середньої загальноосвітньої школи східних мов та бойових мистецтв Будокан.

У зв'язку з «широко розрекламованою кампанією по впровадженню дистанційного навчання з українськими дітьми "Всеукраїнська школа онлайн" від 6 квітня 2020 року», там вирішили звернути увагу на проведення online-занять з дітьми на антиукраїнських каналах Zik, 112 та NewsOne.

Керівництво ЛСЗШ «Будокан» прийняло рішення:

1) не рекомендувати батькам та дітям використовувати контент каналів 112, Zik та NewsOne для дистанційного навчання школярів нашої Школи

2) вчителям ЛСЗШ Будокан забороняється використовувати контент дистанційної освіти на цих каналах при підготовці власних стрім-уроків, тематичних презентацій та проведення on-line занять.

В коментарях до цієї публікації на Facebook – багато схвальних коментарів, у яких директора хвалять за його позицію та пишуть, що підтримують таке рішення керівництва школи.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, що після гучного фейку львівська школа вводить уроки розпізнавання дезінформації.

Фото: Prm.ua, Facebook ЛСЗШ «Будокан»

ms.detector.media