ms.detector.media
27.03.2020 18:18
На Discovery зняли фільм про коронавірус
На Discovery зняли фільм про коронавірус
«Пандемія: COVID-19» розгляне наслідки оперативних заходів, що відбуваються: закриття закладів, шкіл та підприємств для запобігання передачі вірусу.

Про це повідомляється в оприлюдненому пресрелізі.

«Мало не за один день вірус змінив наше повсякденне життя та спосіб взаємодії з колегами, друзями та родиною. Чому і як це сталося? І про що нам можуть розповісти науковці? Відповіді на ці питання прозвучать 5 квітня о 21.00 на Discovery Channel у спеціальній передачі "Пандемія: COVID-19". Протягом години вчені та експерти у медичній сфері детально оглядатимуть пандемію нового коронавірусу», - анонсують на каналі.

Експерти розповідатимуть про лікування та способи зараження хворобою. Фільм також  покаже, як протягом декількох тижнів COVID-19 поширився у Китаї та за його межами.

«Пандемія: COVID-19» розповість останні новини про те, як уряд координує тестування та лікування пацієнтів та запобігає подальшому поширенню хвороби. Експерти розкриють, чому COVID-19 є унікальним, чому світ був настільки непідготовлений до нього і що ще можна було зробити, щоб стримати його поширення», - йдеться в повідомленні.

У науковому фільмі глядачі побачать походження спалаху хвороби в Сполучених Штатах: від першого пацієнта та швидкого розповсюдження у Сіетлі до передачі по всій країні. Провідні експерти у галузі медицини, а також науковці, державні чиновники та пацієнти розповідатимуть все, що наразі відомо про хворобу. 

«Пандемія: COVID-19» також розгляне наслідки оперативних заходів, що відбуваються, таких як закриття закладів, шкіл та підприємств для запобігання передачі вірусу.

Глядачі можуть подивитися фільм на Discovery Channel, а також завантаживши додаток Discovery GO. 

«Пандемія: COVID-19» створена ITN для Science Channel. Виконавчі продюсери на ITN — Айн Рассел та Сара Джейн Коен, а продюсером виступив Нік Пауелл. Виконавчий продюсер на каналі Discovery and Science — Гретхен Ейзель.

Раніше у Мінцифри анонсували три інструменти для боротьби з коронавірусом.

ms.detector.media