ms.detector.media
MediaSapiens
techcrunch.com
09.01.2020 11:00
Twitter хоче додати варіанти модерації коментарів
Twitter хоче додати варіанти модерації коментарів
8 січня директорка продуктів Twitter Сюзанна Сі (Suzanne Xie) розповіла про плани компанії ввести декілька опцій для обмеження коментарів під постами.

Як пише The Verge, на виставці CES у Лас-Вегасі Сюзанна Сі розповіла про декілька таких опцій з обмеженняобговорення під твітами.

Компанія планує ввести нове налаштування — «учасники обговорення». У цьому меню з’явиться декілька варіантів: «Глобальний», «Груповий», «Панельний» та «Твердження».

Якщо користувач обере для свого твіта опцію «Глобальний», то коментувати його зможуть усі. «Груповий» дозволить коментувати лише тим, за ким стежить юзер, або відмітив у пості. «Панельний» дозволить включитися в обговорення лише тим, кого користувач відмітив, а «Твердження» заблокує можливість коментувати повністю.

Сюзанна Сі розповіла, що поки що вони тестують таку функцію. У першому кварталі цього року проведуть експеримент з впровадження таких опцій. Якщо усе пройде вдало, то цього року нова функція може бути повністю запущена у соціальній мережі.

The Verge зазначає, що у разі впровадження оновлення, дезінформацію у Twitter стане важче спростувати, оскільки коментарі стануть жорстко регулюватися. Пані Сі зазначила, що Twitter слідкуватиме за цим у ході експерименту.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав, що користувачі Twitter непокояться через загострення відносин США та Ірану.

ms.detector.media