ms.detector.media
MediaSapiens
cnn.com
13.12.2019 17:04
Трамп встановив особистий рекорд із кількості твітів на день
Трамп встановив особистий рекорд із кількості твітів на день
У день обговорення двох статей щодо імпічменту у Юридичному комітеті Палати представників президент США Дональд Трамп написав 108 твітів.

Про це пише Vox. Дональд Трамп у четвер 12 грудня опублікував 108 твітів і ретвітів. Це на три твіти більше за його попередню рекордну кількість публікацій — 105 матеріалів минулої неділі.

Кореспондент The New York Times об 11:30 у четвер нарахував у Трампа 123 публікації.

If our count is correct, Trump broke his own record of tweets in a single day during his presidency with 123 as of 11:30 pm.

— Peter Baker (@peterbakernyt) December 13, 2019

В одному з твітів президент США атакував активістку Грету Тунберг. На його думку, їй треба «попрацювати над проблемою управління гнівом, а потім піти на гарний фільм з другом».

So ridiculous. Greta must work on her Anger Management problem, then go to a good old fashioned movie with a friend! Chill Greta, Chill! https://t.co/M8ZtS8okzE

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 12, 2019

«Поки Палата представників готується до імпічменту Трампа за звинуваченням у зловживанні його службовим становищем та перешкоджанню Конгресу, Трамп продовжив багатоденний ретвіт-шторм, затопивши інтернет кліпами республіканських депутатів та статтями із консервативними експертами, які захищають його», — зазначає видання Business Insider.

Нагадаємо, нещодавно Трамп опублікував фейкове фото нагородження собаки, який допоміг знищити лідера ІДІЛ.

 

ms.detector.media