ms.detector.media
MediaSapiens
Телеграм/Підслухано Одеса
17.10.2019 16:44
Хакери розмістили на табло одеського аеропорту образливий напис із фото Грети Тунберг
Хакери розмістили на табло одеського аеропорту образливий напис із фото Грети Тунберг
16 жовтня на табло Міжнародного аеропорту «Одеса» деякий час відображалося фото шведської екоактивістки Грети Тунберг із написом англійською мовою «F*ck you, Greta».

Як повідомляє місцеве видання «Маяк», також хакери розмістили неправдиву інформацію про скасовані рейси на моніторах у новому терміналі та на офіційному сайті аеропорту.

Представники міжнародного аеропорту «Одеса» вибачилися за інцидент.

«Шановні пасажири, в інформаційній системі аеропорту стався збій. Відділ з інформаційної безпеки працює над ліквідацією цієї проблеми. На розклад рейсів та роботу аеропорту загалом це не вплинуло. Просимо вибачення за тимчасові незручності. Мир вам», — йдеться у повідомленні адміністрації аеропорту.

Зазначимо, що 16-річна екоактивістка зі Швеції пропонує відмовитися від авіаперельотів, щоб знизити викиди вуглекислого газу. Також вона сама принципово не користується літаками.

Наприклад, для участі в економічному форумі у Давосі Грета їхала 32 години поїздом, тоді як більшість учасників прибули літаками. У серпні цього року Грета Тунберг для участі у саміті ООН прибула на яхті, відмовившись від перельоту зі Стокгольма в Нью-Йорк, який мав тривати близько 9 годин. Подорож зайняла 2 тижні.

Як повідомляв «Детектор медіа», нещодавно Грета Тунберг саркастично відреагувала на критику Путіна, змінивши опис про себе у Twitter.

 

 

ms.detector.media