ms.detector.media
MediaSapiens
09.08.2019 10:41
«Фейсбук» відновила сторінку обговорення штурму Зони-51
«Фейсбук» відновила сторінку обговорення штурму Зони-51
У компанії уточнили, що видалили сторінку «помилково».

Компанія «Фейсбук» відновила сторінку обговорення штурму Зони-51. Про це повідомляє BBC.

За словами представника соцмережі, сторінку видалили «помилково».

Раніше «Детектор Медіа» писав, що сторінку видалили через те, що вона «порушує стандарти спільноти». Таке повідомлення отримав автор сторінки Метті Робертс. Тепер сторінка відновлена.

"Що сталося з подією? Вона зникла пару днів тому і тепер повернулася»,  — написав один із користувачів на відновленій сторінці Area 51.

Створена заради жарту сторінка, схоже, переростаэ у масштабний фестиваль прихильників теорій про інопланетян, пише місцеве американське видання.

Учасники обговорення вважають, що уряд США веде в Зоні-51 секретні розробки, пов'язані з технологіями позаземних цивілізацій. На момент видалення сторінки, її аудиторія досягала майже в два мільйони людей.

Area 51 або Зона 51 — це база ВПС США неподалік Лас-Вегаса, яку довго тримають у суворій секретності. Прихильники теорії змови вірять, що на цій базі проводять секретні досліди над інопланетянами, яких вдалося упіймати.

Хоча жодних реальних доказів цьому не існує, все ж є багато прихильників цієї конспірологічної теорії. Це зробило Зону 51 знаковим місцем, якій присвячували багато програм, фільмів, мемів.

Нагадаємо, у Твіттері заявили, що не блокуватимуть расистські висловлювання Трампа.

ms.detector.media