ms.detector.media
MediaSapiens
26.09.2018 12:30
Sony приймає заявки на грантову програму Alpha Female для фотографок та відеографок
Sony приймає заявки на грантову програму Alpha Female для фотографок та відеографок
Компанія Sony запускає грантову програму для жінок.

В рамках Alpha Female компанія планує дати гранти на суму $25 000 та ще $ 5 000 доларів на покупку обладнання Sony. Переможниці також отримають доступ до менторських програм та подій й матимуть змогу виставити свої роботи в галереях у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі.

Для того, аби податися на грант, потрібно заповнити реєстраційну форму й подати резюме, відео тривалістю до 1 хвилини, в якому ви представляєте себе, До 5 фото чи відео, в яких ви пояснюєте що для вас означає стати учасницею Alpha Female, коротке есе про найбільший кар'єрний виклик та як програма може допомогти його подолати, а також бюджетний план та опис проекту, який ви хочете зробити за рахунок грантових коштів.

Заявки приймаються до 7 жовтня.

 Нагадаємо, проект Women Photograph також щороку проводить грантову програму для фотографок. Цього року прийом заявок тривав з 1 квітня по 15 травня, а партнерами виступили Nikon та Getty Images. Нині Women Photograph об’єднує більш ніж 650 незалежних фотографинь з 91 країни світу. Сайт підтримують World Press Photo, Pulitzer Center, International Women's Media Foundation, The Intercept та інші.

ms.detector.media