Women Photograph відкриває прийом заявок на гранти

Women Photograph відкриває прийом заявок на гранти

16:14,
26 Березня 2018
3572

Women Photograph відкриває прийом заявок на гранти

16:14,
26 Березня 2018
3572
Women Photograph відкриває прийом заявок на гранти
Women Photograph відкриває прийом заявок на гранти
Автори:
Проект Women Photograph в цьому році видасть п’ять грантів по $5000 й ще один в $10 000.

На отримання гранту можна надіслати фотографії з серій, які зараз знімаються фотографинями, або ж запропонувати ідеї для нового фотопроекту. При цьому перевага віддаватиметься саме серіям знімків, а не окремим світлинам. Прийом заявок на гранти триватиме з 1 квітня по 15 травня. Один з грантів призначений для трансгендерної або гендерквірної фотографки.

Окрім фотографій у заявці можна подавати й мультимедійні проекти. В усіх грантах половина суми виплачуватиметься на початку роботи над запропонованим проектом й половина після його завершення. Партнерами Women Photograph у цьогорічній програмі стали Nikon та Getty Images.

Більше про гранти від Women Photograph на читайте тут.

Раніше цього року проект Women Photograph отримав нагороду від Міжнародного центру фотографії (International Center of Photography) за внесок у розвиток фотографії. Він був заснований в 2017 році й ставить за мету підсилити голоси жінок-фотографок у візуальній журналістиці.

Нині Women Photograph об’єднує більш ніж 650 незалежних фотографинь з 91 країни світу. Сайт підтримують World Press Photo, Pulitzer Center, International Women's Media Foundation, The Intercept та інші.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Twitter
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду