ms.detector.media
MediaSapiens
takepart.com
20.06.2018 16:42
Facebook планує навчити 60 тис. індійських жінок цифрової грамотності
Facebook планує навчити 60 тис. індійських жінок цифрової грамотності
Соціальна мережа Facebook спільно з Національною комісією жінок Індії розробила курс для навчання жінок цифрової грамотності.

Заплановано, що навчання має пройти 60 тис. жінок в різних університетах Індії. Про це пише ManoramaOnline. Акцент робитимуть на безпечному використанні інтернету, соціальних мереж та електронної пошти.

 «Ми прагнемо, щоб жінки вільно висловлювали свою думку. Для цього владаємо зусилля у розвиток наших продуктів, політик та навчання для громад. Це має створити безпечний простір для жінок, де вони зможуть спілкуватися та ділитися інформацією», — каже представник Facebook Анкхні Дас (Ankhi Das).

Програма розроблена спільно із фондом Cyber Peace. Мата курсу — допомогти жінкам краще користуватися онлайн-ресурсами, усіма перевагами інтернету та зважати на небезпеки у мережі.

«Ми раді бачити, що програма цифрової грамотності відкриває великі можливості для молодих жінок, надаючи їм доступ до технологій та свободи самовираження», — зазначила голова Національної комісії жінок Рекха Шарма (Rekha Sharma).

Раніше MediaSapiens писав, що Facebook створила спеціальний «портал для молоді» з порадами та підказками як безпечно користуватися соцмережею.

ms.detector.media