ms.detector.media
MediaSapiens
The Verge
05.04.2018 12:50
YouTube посилить охорону в усіх своїх офісах після стрілянини
YouTube посилить охорону в усіх своїх офісах після стрілянини
Компанія оголосила про посилення заходів безпеки в усіх своїх офісах після того, як у Каліфорнії внаслідок стрілянини постраждали чотири особи.

Як цитує The Verge, компанія YouTube прагне захистити своїх співробітників «не лише в найближчій перспективі, але й довгостроково».

Заява YouTube була опублікована через профіль Google у Twitter. Поки незрозуміло, чи Google також буде посилювати захист своїх офісів, як і YouTube. За даними сайту Craft, YouTube володіє десятьма офісами в різних країнах світу: США, Японії, Індії, Великобританії, Бразилії, Німеччині, Парижі. Головна штаб-квартира компанії знаходиться у Сан Бруно, штат Каліфорнія (США).

39-річна Насім Агдам, яка, за даними поліції, вчинила стрілянину в кафетерії штаб-квартири YouTube, була розсерджена через те, що відеоплатформа відключила монетизацію її каналу. Згідно зі свідченнями її родини та судячи з її поведінки в онлайн, втрата виплат від YouTube завдала значної шкоди її фінансовому становищу. Після нападу на офіс YouTube Насім Агдам наклала на себе руки.

Раніше голова поліції Ед Барберіні (Ed Barberini) повідомив, що внаслідок стрілянини три людини потрапили до місцевих лікарень з вогнепальними пораненнями. Ще одна людина постраждала у натовпі, коли усі почали втікати з приміщення, почувши постріли.

Після інциденту директор Google Сундар Пічаї розіслав усім працівникам листа, в якому запевнив, що ситуація під контролем й безпека працівників є головним пріоритетом компанії.

ms.detector.media