В офісі YouTube відбулася стрілянина

В офісі YouTube відбулася стрілянина

10:50,
4 Квітня 2018
2246

В офісі YouTube відбулася стрілянина

10:50,
4 Квітня 2018
2246
В офісі YouTube відбулася стрілянина
В офісі YouTube відбулася стрілянина
Автори:
У штаб-квартирі YouTube у Північній Каліфорнії відбулася стрілянина.

За даними CBS News, жінка увійшла в приміщення кафетерію при YouTube й покликала одного з працівників компанії на ім’я, після чого відкрила вогонь. Голова поліції Ед Барберіні (Ed Barberini) повідомив, що три людини потрапили до місцевих лікарень з вогнепальними пораненнями. Ще одна людина постраждала тоді, коли люди почали втікати з приміщення, почувши постріли. Що стосується нападниці, то вона вчинила самогубство.

Поліція ідентифікувала її як Насім Агдам, однак мотив її вчинку залишається неясним. Згідно зі статистикою, складеною ФБР, на жінок припадає лише 3,8% масових стрілянин у США.

Після інциденту директор Google Сундар Пічаї розіслав усім працівникам листа, в якому запевнив, що ситуація під контролем й безпека працівників є головним пріоритетом компанії. Пічаї також підтвердив, що четверо працівників опинилис в лікарнях. «Ми робимо все можливе, щоб підтримати їх та їхні родини в цю хвилину», - написав директор. Він також подякував службі безпеки, яка швидко евакуювала людей з приміщень під час стрілянини.

«Я знаю, що багато з вас перебувають у шоці. Ми будемо надавати підтримку й допомогу усім в Google аби ви могли оговтатися від цієї неймовірної трагедії», - йдеться в листі. Він також закликав усіх підтримати Сьюзан Войцицький (Susan Wojcicki), виконавчу директорку YouTube.

Стрілянина в YouTube трапилась на тлі активної дискусії у США щодо обмеження вільного володіння зброєю. 24 березня у Вашингтоні відбулася масова демонстрація за посилення законодавства щодо зброї. Ініціаторами акції стали учні, зокрема зі школи Паркленду (Флорида), в якому після стрілянини 14 лютого загинули 17 осіб.  

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
The Daily Beast
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду