ms.detector.media
MediaSapiens
Applied Arts Mag
31.01.2018 11:35
В мережі з’явилася платформа, яка показує безпечність подорожі в різні країни для ЛГБТ-мандрівників
В мережі з’явилася платформа, яка показує безпечність подорожі в різні країни для ЛГБТ-мандрівників
Платформа DestinationPride.org за різними критеріями оцінює чи безпечною є подорож в ту чи іншу країну представникам ЛГБТ-спільноти.

В дизайні платформи використано райдужний прапор - при цьому кожен колір відповідає за певний критерій: легальність одностатевих шлюбів, законодавство, яке захищає ЛГБТ-людей, захист гендерної ідентичності, наявеість андидискримінаційного законодавства, захисту громадянських прав та свобод, настрої в медіа та соцмережах щодо ЛГБТ. Творцями платформи виступили некомерційна організація Pflag Canada та маркетингове агентство FCB/SIX. 

Наприклад, Україна на порталі DestinationPride виглядає так:

 

Згідно з оцінками DestinationPride, в Україні кепські справи з одностатевими шлюбами (червона смужка на прапорі зовсім відсутня). Також незадовільна ситуація із захистом громадянських прав та свобод і настроями в медіа та соцмережах. При цьому на DestinationPride можна перевірити як окрему країну, так і місто.

Нагадаємо, американська медіакорпорація Vice розпочала партнерство з онлайн-ресурсом пошуку короткотермінового житла Airbnb. Разом компанії будуть створювати пропозиції незвичайних подорожей.

ms.detector.media