ms.detector.media
MediaSapiens
Screen Shot, Twitter
10.03.2017 14:13
Названа дата виходу нового сезону «Гри престолів»
Названа дата виходу нового сезону «Гри престолів»
Прем'єра нового, сьомого, сезону серіалу «Гра престолів» відбудеться 16 липня.

Про це повідомляється на офіційній сторінці серіалу в Twitter

Оголошення дати початку показу сезону супроводжується першим офіційним тизером, в якому звучать голоси головних героїв серіалу. 

The great war is here. #GoTS7 premieres 7.16. pic.twitter.com/1Jna10kNuQ

— Game Of Thrones (@GameOfThrones) 9 марта 2017 г.

Днем раніше був опублікований перший постер серіалу, який символізує битву Дейенеріс та її драконів з Королем Ночі і білими ходоки.

Творці серіалу також підтвердили, що сьомий сезон «Гри престолів» буде складатися з семи серій, а не 10, як попередні сезони. 

Нагадуємо, що кінокаталог IMDb вже публікував дату виходу прем'єрного епізоду сьомого сезону серіалу «Гра престолів», вважаючи, що нею стане 25 червня 2017 року. Незабаром після публікації ця дата була видалена, але користувачі встигли зробити скріншот сторінки.

Раніше MediaSapiens писав про те, що програмний директор телеканалу НВО Кейсі Блойс розкрив подробиці створення можливого приквела серіалу «Гра престолів». За словами Блойса, на даний момент телеканал веде переговори зі сценаристами про написання сценарію майбутнього серіалу. Він також зазначив, що створення приквела накладає на сценаристів менше зобов'язань, ніж написання сценарію спін-оффу. А світ, створений Джорджем Мартіном, дозволяє написати якісну передісторію «Гри престолів». 

ms.detector.media