У HBO розповіли про можливий приквел «Гри престолів»

У HBO розповіли про можливий приквел «Гри престолів»

12:10,
16 Січня 2017
2010

У HBO розповіли про можливий приквел «Гри престолів»

12:10,
16 Січня 2017
2010
У HBO розповіли про можливий приквел «Гри престолів»
У HBO розповіли про можливий приквел «Гри престолів»
Автори:
Програмний директор телеканалу НВО Кейсі Блойс розкрив подробиці створення можливого приквела серіалу «Гра престолів».

Як повідомляє Entertainment Weekly, в новому серіалі не буде героїв, відомих глядачам за оригінальном шоу. 

За словами Блойса, на даний момент телеканал веде переговори зі сценаристами про написання сценарію майбутнього серіалу. Він також зазначив, що створення приквела накладає на сценаристів менше зобов'язань, ніж написання сценарію спін-оффу. А світ, створений Джорджем Мартіном, дозволяє написати якісну передісторію «Гри престолів».

Крім того, Блойс зазначив, що на даний момент творці серіалу не можуть прийти до остаточного висновку щодо кількості епізодів у фінальному сезоні «Гри престолів».«Вони досі вирішують, як оформити нові епізоди. Я візьму стільки серій, скільки вони захочуть зробити», — підкреслив Блойс. 

Раніше стало відомо про те, що сьомий сезон серіалу вийде на екрани влітку 2017 року, замість звичних для глядача березня – квітня. Творці серіалу також підтвердили, що сьомий сезон «Гри престолів» буде складатися з 7 серій, а не з 10, як попередні сезони.

Нагадуємо, що влітку минулого року письменник Джордж Мартін, автор серії книг «Пісня льоду і полум’я», сюжет якої ліг в основу серіалу «Гра престолів», пообіцяв, що фінал історії буде швидше «солодким з гірким присмаком», ніж «апокаліптичним». За словами письменника, фінал серії книг буде написаний у дусі «Володаря перстенів».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Entertainment Weekly
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду