ms.detector.media
MediaSapiens
The Independent
26.01.2017 12:27
Стала відома дата виходу нового сезону «Гри престолів»
Стала відома дата виходу нового сезону «Гри престолів»
Кінокаталог IMDb опублікував дату виходу прем'єрного епізоду сьомого сезону серіалу «Гра престолів».

Про це пише The Independent.

У списку епізодів датою виходу першого з них зазначено 25 червня 2017 року. 

Видання підкреслює, що незабаром після публікації дата виходу прем'єрного епізоду була видалена, але користувачі встигли зробити скріншот сторінки. 

Крім того, повідомляється, що, оскільки сезон буде складатися з меншої кількості епізодів, на кожен з них випаде більше бюджетних і технічних засобів.

Раніше MediaSapiens писав про те, що програмний директор телеканалу НВО Кейсі Блойс розкрив подробиці створення можливого приквела серіалу «Гра престолів». За словами Блойса, на даний момент телеканал веде переговори зі сценаристами про написання сценарію майбутнього серіалу. Він також зазначив, що створення приквела накладає на сценаристів менше зобов'язань, ніж написання сценарію спін-оффу. А світ, створений Джорджем Мартіном, дозволяє написати якісну передісторію «Гри престолів». 

Нагадуємо, що влітку минулого року письменник Джордж Мартін, автор серії книг «Пісня льоду і полум’я», сюжет якої ліг в основу серіалу «Гра престолів», пообіцяв, що фінал історії буде швидше «солодким з гірким присмаком», ніж «апокаліптичним». За словами письменника, фінал серії книг буде написаний у дусі «Володаря перстенів».

ms.detector.media