ms.detector.media
MediaSapiens
infoBlizzard
27.10.2016 17:25
Twitter не враховуватиме імена користувачів в ліміті твіту
Twitter не враховуватиме імена користувачів в ліміті твіту
Мікроблог Twitter не буде враховувати імена користувачів у 140-символьному ліміті.

Мова йде про випадки, коли користувач пише відповідь на котресь із повідомлень, пояснює TechCrunch.  «Це одне із найбільш дратуючих правил Twitter. Тепер, коли імена користувачів не будуть враховуватися у ліміті повідомлення, у нас буде більше простору для справжньої дискусії», - зазначило видання.

Поки що оновлення тестується, тому доступне не усім користувачам. Але компанія обіцяє невдовзі зробити його доступним для усіх.  

До цього Twitter перестав враховувати у ліміті символів повідомлення фото, GIF-зображення, відео, опитування, посилання та цитати інших твітів.

Для компанії Twitter настав ключовий момент. Після оголошення про продаж компанії, багато потенційних покупців, таких як Google і Disney, вийшли із переговорів. Завтра Twitter має оголосити про свої квартальні доходи, але компанія перенесла реліз з традиційного часу з 4 години вечора на 4 годину ранку за північним тихоокеанським часовим поясом. Імовірно, так Twitter намагається обмежити або, принаймні, затримати негативні публікації в пресі, якщо звіт про доходи виявиться слабким.

Як писав MediaSapiens, компанія Twitter планує звільнити близько 300 співробітників, таким чином зменшивши штат на 8%.

Якщо знайти покупця для компанії не вдасться, Twitter спробує залучити більше користувачів через нову стратегію із залученням прямих відеотрансляцій.

ms.detector.media