Twitter планують продати до 27 жовтня

Twitter планують продати до 27 жовтня

10:14,
6 Жовтня 2016
2335

Twitter планують продати до 27 жовтня

10:14,
6 Жовтня 2016
2335
Twitter планують продати до 27 жовтня
Twitter планують продати до 27 жовтня
Компанія Twitter повідомила своїх потенційних покупців, що планує завершити переговори про продаж компанії до 27 жовтня 2016 року.

Про це пише Recode з посиланням на свої джерела. Вчора стало відомо, що студія Disney вийшла з переговорів. Як повідомляв MediaSapiens, інтерес Disney до купівлі Twitter був зумовлений  технологією прямих трансляцій спортивних подій, якою займається Twitter. На тлі чуток про можливу купівлю, акції Twitter подорожчали більш ніж на 20%.  Втім, вчора вартість акцій Twitter скоротилася більш ніж на 9%. На момент початку переговорів між компаніями ринкова вартість Twitter становила близько 20 мільярдів доларів.

Найбільш імовірним покупцем сервісу мікроблогів зараз є Salesforce. Серед інших претендентів значиться низка компаній з телеком і медіа галузей, а також приватні інвестиційні фонди.

Apple і Facebook не проявили інтерес до покупки Twitter.

На ринку також з'явилися чутки про те, що студія Disney планує придбати відеосервіс Netflix. Ця інформація підняла вартість акцій Netflix на Нью-йоркській біржі на 4,9%. Втім, опитані Bloomberg аналітики не дуже високо оцінюють імовірність угоди. Представники Netflix відмовилися від коментарів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
phillyvoice.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду