ms.detector.media
MediaSapiens
Facebook
26.10.2015 17:50
На Prometheus відкрилась реєстрація на два цикли безкоштовних онлайн-курсів
На Prometheus відкрилась реєстрація на два цикли безкоштовних онлайн-курсів
На Prometheus відкрито реєстрацію на цикли безкоштовних масових онлайн-курсів з «Підприємництва» та «Громадянської освіти» – http://prometheus.org.ua/cycles.

Навчальний цикл «Підприємництво», що складається з 8 онлайн-курсів, дає змогу безкоштовно отримати достатній обсяг знань для відкриття власного малого бізнесу чи технологічного стартапу. Слухачі зможуть дізнатися про всі аспекти ведення бізнесу в Україні: від практики підприємництва, менеджменту і маркетингу до юридичних нюансів реєстрації підприємства і сплати податків, пишуть організатори. 

Також відтепер доступний українською мовою легендарний курс «Як створити стартап», що восени 2014 року читався в Стенфордському університеті найвідомішими в світі засновниками стартапів та інвесторами.

Цикл «Громадянська освіта», що складається з 6 онлайн-курсів, покликаний надати знання про те, як побудувати процвітаючу, справедливу та успішну Україну. Серед курсів циклу: «Економіка для всіх», де окрему лекцію прочитав Богдан Гаврилишин, «Боротьба з корупцією», серед лекторів якого – Сергій Лещенко, та курси присвячені урбаністиці, гендерній рівності та державній політиці.

Нагадуємо, що нещодавно в Українському кризовому медіа-центрі відбулося офіційне відкриття онлайн-платформи громадянської освіти Відкритого Університету Майдану — ВУМ-online.

ms.detector.media