ms.detector.media
MediaSapiens
08.09.2015 15:50
Стартував проект «Неймовірно», що допомагає бійцям АТО читанням матеріалів
Стартував проект «Неймовірно», що допомагає бійцям АТО читанням матеріалів
Учора стартував український медійний проект «Неймовірно», який допомагатиме постраждаим бійцям АТО читанням матеріалів.

Щопонеділка на порталі «Неймовірно» виходитиме один матеріал на цікаву тему. За рахунок перегляду публікації, а заразом - і реклами, читач жертвує кілька гривень для АТО. Організатори ініціативи запевняють, що весь дохід від цього піде на потреби постраждалих військових. Щотижня організація, яка отримує ці ресурси в якості допомоги, змінюється. 

«Ця ідея виникла в мене, коли я усвідомив, яка насправді в нас велика країна і скільки всього люди вже роблять. Тому ми вирішили створити систему, яка працюватиме настільки просто, наскільки це взагалі можливо, - каже засновник проекту Ілья Стріхарь порталу «Platforma». - Так народилося «Неймовірно», де не потрібно ані копійки, щоби допомогти. Зрештою, якщо люди будуть достатньо активними, ми зможемо у дуже стислі терміни зібрати серйозні суми, щоби бути реально корисними. Це наше головне бажання».

Вже нині на сайті доступні публікації з фотографіями талановитого українського фотографа Максима Лєвіна, матеріал про українку, яка в’яже велетенські килими, та різноманітні підбірки фото. На цьому тижні «Неймовірно» збирає кошти на штифти для лікування переломів у столичному Головному військовому клінічному госпіталі. 

Як писав MediaSapiens, двоє українців запустили онлайн-сервіс Tripmydream, який, на відміну від схожих сервісів, підшукує подорожі без вказання пункту призначення

У форму достатньо вписати місто вильоту, період та вид відпочинку (зимовий/літній/екскурсійний), запланований бюджет - і Tripmydream видасть найбільш підходящі та економні результати. Якщо ж таких немає, сервіс запропонує збільшити суму. 

ms.detector.media