Українці запустили портал для мандрівників, який підшукує варіанти залежно від бюджету

Українці запустили портал для мандрівників, який підшукує варіанти залежно від бюджету

16:49,
28 Липня 2015
6958

Українці запустили портал для мандрівників, який підшукує варіанти залежно від бюджету

16:49,
28 Липня 2015
6958
Українці запустили портал для мандрівників, який підшукує варіанти залежно від бюджету
Українці запустили портал для мандрівників, який підшукує варіанти залежно від бюджету
Автори:
Двоє українців запустили онлайн-сервіс Tripmydream, який, на відміну від схожих сервісів, підшукує подорожі без вказання пункту призначення.

Про це пише ain.ua.

У форму достатньо вписати місто вильоту, період та вид відпочинку (зимовий/літній/екскурсійний), запланований бюджет - і Tripmydream видасть найбільш підходящі та економні результати. Якщо ж таких немає, сервіс запропонує збільшити суму. 

В алгоритми пошуку закладена експертиза мандрівників та інформація про готелі і перельоти, на базі яких і формуються найбільш релевантні пропозиції. У наступній версії Tripmydream також рекомендуватиме, куди ліпше летіти в конкретні дати, пропонували альтернативні аеропорти в рамках однієї візи та способи суттєво здешевити перельоти за рахунок комбінації регулярних рейсів та лоукостів.

Як розповів виданню представник сервісу, в Tripmydream немає турів як таких: 

«Ми не туроператор. Ми - сервіс, який об’єднав емоційний та раціональний контент для кожного міста в одному місці. Ресурс аналізує всі можливі перельоти, готелі, варіанти, як дістатися для кожного напряму, і динамічно пакетує це в пропозиції. Автобуси та інші варіанти транспортування (таксі, потяг, Uber) додані в рамках, як дістатися до готелю».

Сайт доступний трьома мовами - українскьою, англійською та російською. Серед валют наявні: євро, долар, гривня та рубль.

Робота над проектом розпочалася в січні 2013, а сам сервіс запустився у квітні цього року. Нині в команді стартапу семеро людей та ще стільки ж допомагають поза штатом. Імена творців не розголошуються, однак повідомляється, що початкові інвестиції в Tripmydream склали близько $300 000, які один із засновників отримав від продажу своєї квартири у Києві. 

На початку липня MediaSapiens писав про те, що сервіс для замовлення таксі Uber відкрив вакансію на посаду голови представництва у Києві. За інформацією порталу LinkedIn, компанія не підтверджує відкриття офісу в Києві, але відзначає, що це місто є цікавим для неї: «Ми завжди вивчаємо можливості, в тому числі — в Україні».

Також минулого місяця команда з Івано-Франківська запустила онлайн-путівник Карпатами. Ресурс Karpaty.ua був створений 5 років тому як каталог готелів та приватних домівок в горах і в травні цього року перезапустився як унікальна контент­платформа для планування відпочинку та бронювання житла в Карпатах.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ain.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду