У Польщі вийшло нове число аналітичного журналу Visegrad Insight, присвячене Україні

00:00,
14 Травня 2014
1154

У Польщі вийшло нове число аналітичного журналу Visegrad Insight, присвячене Україні

00:00,
14 Травня 2014
1154
У Польщі вийшло нове число аналітичного журналу Visegrad Insight, присвячене Україні
Майдан став однією із трьох основних тем нового номеру аналітичного журналу Visegrad Insight. Інші два розділи присвячені обговоренню міграції та ставленню до демократії у Європі.

Українська журналістка та письменниця Оксана Форостина вважає, що нинішня окупація Криму та міст на сході України тримає людей напоготові.

Чеський журналіст Мартін Ель (Martin Ehl) розмірковує на тему міграції, а болгарський політолог Іван Крастев (Ivan Krastev) – про те, чи справді Європа «об’єднана в різноманітті».

Visegrad Insight це новий журнал, що публікує аналітику та точки зору. Над ним працює група редакторів так званих Вишеградських країн: Чехії, Угорщини, Польщі та Словаччини. Він має на меті надати платформу для обговорення перспектив та проблем урядам Центральноєвропейських країн, а також бізнесу і громадам.

Журнал виходить двічі на рік у польському видавництві Res Publica Nowa, яке фінансується Вишеградським фондом.

Дізнатися більше та придбати журнал можна на сайті проекту.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
visegradinsight.eu
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду